Sensommeren er kommet og vi jobber på med å få flere sykler ut til salgs.

Det har vært en sommer utenom det vanlige for mange. Vi har hatt mye og gjøre og vi har fortsatt en del og gjøre. Nå nærmeste tiden vil vi jobbe for å få flere sykler klare til salgs. Vi regner med at mange studenter vil komme nå på høsten og vi har mange sykler som venter på nye eiere. Følg med i rubrikken sykler til salgs den er oppdatert daglig.

Vi tar inn sykler til service kun mandager og det etter avtale. Til informasjon så vil vi holde butikken stengt hver søndag fremover. Vi håper og se deg i butikken/verkstedet vårt en dag snart.

17 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

På grunn av mange sykler inn som behøver service, har vi ikke kapasitet til flere servicer i mai-måned. Kun punktering og eventuelt skifte fra piggdekk til sommerdekk.

Fredag 29.4 2022 har vi sykkelbutikken og verkstedet stengt. Dagene før har vi endel hentinger etter avtale så ta kontakt ved behov på mobil 99123929. Mvh RE-Sykkel A

Vi har nå ca 40 sykler som er overhalte og klare til bruk. Noen av de har piggdekk montert på, vi har både hybrider og mountain sykler klare. Størrelsemessig har vi sykler for personer fra ca 145-190