Hei verden, RE:Sykkel her.

Her kommer vi til å skrive om store og små hendelser fra vår sykkelbutikk-og verkstedsverden. Visste du for eksempel at vi gir bort barnesykler opp til 12 år? Det er bare å ta kontakt per mail og si hva du ønsker så sjekker vi på lageret hva vi har tilgjengelig, så tar vi kontakt med deg igjen for å avtale når du kan komme og hente sykkelen.

Vi kommer jevnt og trutt til å legge ut nye sykler og vi vil også legge ut litt bilder fra hverdagen i butikken og sykkelverkstedet vårt i Skovveien 13.


494 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

På grunn av mange sykler inn som behøver service, har vi ikke kapasitet til flere servicer i mai-måned. Kun punktering og eventuelt skifte fra piggdekk til sommerdekk.

Fredag 29.4 2022 har vi sykkelbutikken og verkstedet stengt. Dagene før har vi endel hentinger etter avtale så ta kontakt ved behov på mobil 99123929. Mvh RE-Sykkel A

Vi har nå ca 40 sykler som er overhalte og klare til bruk. Noen av de har piggdekk montert på, vi har både hybrider og mountain sykler klare. Størrelsemessig har vi sykler for personer fra ca 145-190