Om oss

RE:Sykkel har en enkel forretningsidé; vi tar imot forlatte sykler, sykler du ikke ønsker og sykler som står og tar opp plass i sykkelboder/uteplasser. Vi gir syklene en grundig gjennomgang og service for å selge dem videre, slik at de ikke ender opp i containeren. Tanken vår er å spare miljøet og øke gjenbruk, bruk- og kast mentaliteten minskes. Vi prøver på vår lille måte å hjelpe planeten. I tillegg gir vi folk muligheten til å kjøpe en bra sykkel til en god pris. Ikke minst våre klassiske sykler som dukker opp i ny og ned som mange har nostalgiske minner fra barndommen. 

Resirkulering er noe som er i alles tanker en eller flere ganger om dagen nå for tiden. Vi hører om hvor skadet miljøet, havene og atmosfæren er i nyhetene hver dag. Så fremt du ikke ønsker å ta del i og drepe hvaler ved å fylle dem med brukte dekk og plastflasker, ta ansvar og start resirkuler det andre ikke vil ha, inklusiv gamle sykler.

Vi gjør alt vi kan for å reparere de delene som allerede er på syklene vi får inn. Dessverre hender det at de må byttes ut, men disse delene får vi fra andre sykler som ikke lar seg repareres.